Over

🙋‍♂️

Ik ben een ontwerper, docent, maker en alles daar tussenin. In mijn werk probeer ik anderen nieuwsgierig te maken naar het onbekende. Ik geloof hierbij in de kracht van de ervaring: door iets ├ęcht (mee) te maken ervaar je op een nieuwe manier hoe iets werkt, voelt of communiceert. Waarden die hierin voor mij belangrijk zijn: multidisciplinaire samenwerking, duurzaamheid, hands-on, experimenteren en de verbeelding. Ik werk hieraan binnen het onderwijs en als zelfstandig ontwerper binnen organisaties.

👨‍🎓

◽ Technische Universiteit Delft, propedeuse Industrieel Ontwerpen

◽Design Academy Eindoven, Bachelor of Design (BDES)

◽Willem de Kooning, Bachelor of Education

📌

◽Freelance ontwerper – 2014 – heden

Diverse projecten binnen publieke ruimte, ruimtelijk ontwerp en educatie. O.a. Albeda MBO, Stedelijk Museum Schiedam, Scalda MBO/Ketter&Co.

Parttime Docent Kunst & Wetenschap – 2019 – heden

Als parttime docent Kunst & Wetenschap bij Het Lyceum Rotterdam probeer ik een brug te slaan tussen de creatieve en de wetenschappelijke ontwikkeling van de leerlingen.

◽ Museum Educator – Stedelijk Museum Schiedam – 2019-2020

Rondleidingen en opzetten van educatieprogramma’s voor onder andere MBO.

◽ Staalslagerij – 2015-2019

Co-founder van multidisciplinair ontwerp- en maakbureau in Rotterdam. Voor o.a. Technische Universiteit Delft, Kesselskramer, Nemo, Van Santen & Bolleurs, Cineville, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Erasmus Universiteit Rotterdam, Natwerk, VPRO, Afdeling Buitengewone Zaken, IN10, Avans Hoge School, Maartje&Merel, West Fries Museum, Science Center Delft, Bureau Detours, Magneet Festival, Veerstichting en DOK Delft.